0

Your cart is empty

Total: €0,00

No products found...

Aangenaam kennis met u te maken Kraal en Hobby creatief sinds 1981

Aangenaam kennis met u te maken Kraal en Hobby creatief sinds 1981

Aangenaam kennis met u te maken Kraal en Hobby creatief sinds 1981

Inmiddels 33 jaar geleden besloot Mari-Anne dat de drie kinderen groot genoeg waren om aan haar eigen droom te beginnen... een eigen bedrijfje. het sieradenmerk "sunflower"  kwam op haar pad en ze begon met luxe bijoux te verkopen, dit op comissiebasis, net zoals Tupperware. veel verkopen = veel omzet en meer salaris.

Haar man Theo nam als leraar verkoopbevordering de boekhouding op zich omdat het zich snel tot een volwaardig bedrijf aan het ontwikkelen was. En bedacht dat als ze de sieraden zelf in gingen kopen de winst niet meer alleen uit comissie maar uit pure winst zou bestaan. Mari-Anne Hobby was een feit.

Mede door deze verandering kwamen klanten de exclusieve collectie sieraden inkopen die door de smaakvolle en mode bewuste Mari-Anne bij elkaar werden gebracht. De klanten uit de hele wereld deden er in hun winkels goede zaken mee en zo kreeg Mari-Anne de naam de mooiste collectie's luxe bijoux te verkopen. Dit voor prijzen waar nog winst op mogelijk was en de sublieme service die geen grenzen kent. De klanten waren tevreden en kwamen graag terug.

Hoe en waarom is onze passie nog steeds springlevend?
Theo bedacht zich als we de exlusieve sieraden nu zelf gaan maken en losse kralen en kwalitiets onderdelen los gaan inkopen, ontwerpen en produceren, verdienen we nog meer op de noeste arbeid die we doen.

In die tijd was er nog geen internet en kralen inkopen was een hele toer, nog via de telex werd er met bijvoorbeeld Italie en Spanje gecommuniceerd. Dit om de mooiste en beste kralen bij elkaar te zoeken om een geweldig sieraad te ontwerpen en voor de klant te produceren. de Hema en MissEtam waren bedrijven die voor een eerlijke prijs grote aankopen deden.
Comments

  1. Kraal en Hobby Kraal en Hobby

    hallo yvonne,

    ja dat kan vanaf 24 stuks kunnen wij uw design maken.

    met vriendelijke groet
    janwillem

Leave a comment
* Your email address will not be published