0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wij garanderen dat onze kralen van de hoogste kwaliteit zijn. Doordat wij alleen zaken doen, met leveranciers in landen waar men van oudsher zeer bekwaam is in het vervaardigen van kwaliteitsproducten.
 

Glaskralen

Onze glaskralen in de meest uiteenlopende vormen en maten vinden hun oorsprong in Tsjechië. De medewerkers van deze fabrieken zijn echte vakmensen. Zij staan er om bekend dat zij al honderden jaren kralen produceren,zowel machinaal als met de hand. De kralen die voor ons worden gemaakt, worden voorzien van verschillende lagen coating, waardoor onze unieke glaskralen ontstaan. Of het nu gaat om facet geslepen kralen, geperste kralen, of kralen met een coating, de kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

 

metalen onderdelen

De metalen onderdelen zoals kralen, sieradenhangers, leerschuivers, gespen en filigrain kralen

zijn gemaakt in Spanje, Italië of Griekenland. Daar vindt men de beste mallenmakers die de kralen  uiterste precies gieten. Na het gieten wordt er nog een finish laag (plaiting) aangebracht, waarbij ook weer verschillende kleuren mogelijk zijn zoals: goud, rosé, brons of zwart.


De basismaterialen

Er is niets vervelender dan dat je one-of-a-kind armband los gaat of verloren raakt. De basis moet goed zijn dus een goede kwaliteit karabijnsluiting, calot, buigring ,nylon en sieradenlijm is een must! De onderdelen die u bij Kraal en hobby vindt zijn uitgebreid getest op kwaliteit.


Het leer

De leren producten zijn afkomstig uit Nederland ,Spanje ,Italië en Duitsland. De Nederlandse producten, zoals de leren armbanden en het platte leer, worden gemaakt in onze eigen werkplaatsen kunnen naar wens worden aangepast. Door zelf het leer uit te komen zoeken en te bepalen welk product ervan gemaakt moet worden,bieden wij u de mogelijkheid om een unieke collectie samen te stellen.


Verder leveren wij naast glaskralen ook nog kralen van diverse andere materialen zoals: schelpen, hout, gelakt been en zelfs van noten en zaden.

adres gegevens
robijnborch 5
5241LK
Rosmalen 
Nederland

Wij versturen onze pakketten met PostNL.