0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

algemeen

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. 

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de website. wij berekenen 5% comissie op paypal betalingen.

PayPal: [email protected]

3. MasterCard of VISA

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

4. Bancontact / Mister Cash

Cuenat hobby ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze bezoekers uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

5. Giropay

Voor onze Duitse gasten is tevens Giropay mogelijk. Giropay toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

6. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van NiiNiiX B.V.

rabobank
NL23RABO0146717864
bic/swift RABONL2U

onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. Let op: bij overmaken wordt uw bestelling nooit dezelfde dag verstuurd.

Hoe werkt MultiSafePay?
U plaatst een bestelling op Kraal en Hobby Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via MultiSafePay wilt betalen. Klik dan op de BESTEL knop. In het volgende scherm kunt U uw betaalmogelijkheid kiezen en wijst de rest van de werking zichzelf. Na een geslaagde betaling komt U terug op de site van www.kraalenhobby.nl en zal uw abonnement zichtbaar zijn en eventueel automatisch geactiveerd worden.
Bij een bankoverschrijving of eenmalige machtiging wordt 
Kraal en hobby geïnformeerd zodra de betaling is ontvangen en zal uw account worden geactiveerd. (houdt rekening met 2 tot 6 werkdagen voordat de betaling afgerond gereed is).